Prikaži # 
# Spletna povezava Zadetkov
1   Link   Mines Tim Energija d.o.o.
Novo podjetje deluje intenzivno na izgradnji sončnih elektraren za kupce na ključ, gradi svoje elektrarne in v ta namen najema ustrezne proste površine- strehe. Nudimo tudi svetovanje, našim potencialnim kupcem brezplačno svetujemo glede lokacije, materialov, izračuna, ekonomike, proceduralnih postopkov itd, tako da kupec pridobi realne informacije glede stroškov in prihodkov za posamezen projekt.
1342
2   Link   Kimsis d.o.o.
Podjetje KIMsis d.o.o. deluje na področju komunikacijskih in računalniških sistemov že od leta 1991. Od leta 2009 kot samostojna pravna oseba v skupini kapitalsko povezanih podjetij Kimex Group. Bogate izkušnje, strokovno usposobljen kader in posluh za želje kupcev so skrivnost našega uspešnega dela. Strankam nudimo celovito storitev - od konkretnih predlogov za sistemske rešitve do svetovanja, načrtovanja, izgradnje in vzdrževanja komunikacijskih ter računalniških sistemov.
1354
3   Link   Mines Team d.o.o.
Vizija podjetja je postati in ostati tržno uspešno podjetje na področju izdelave in razvoja sanitarnih armatur, prodaje solarne tehnologije in izrabe alternativnih virov za pridobivanje električne energije. Podjetje stremi k temu, da bi bili tehnološko razvito, stroškovno učinkovito in visoko vsestransko strokovno usposobljeno podjetje. Prav tako pa želi utrditi in razširiti razpoznavnost obstoječe blagovne znamke in doseči njeno mednarodno uveljavitev.
1724
4   Link   KIMteh d.o.o.
Trgovsko podjetje, LETALIŠKA CESTA 27, 1000 LJUBLJANA
1346
5   Link   Krovstvo Žlota
Krovstvo in kleparstvo Žlota, je podjetje ki ponuja rešitve s področja krovstva in stavbnega kleparstva. Delujemo od leta 2001, trenutno imamo 8 redno zaposlenih krovcev. Delujemo na področju celotne Slovenije, naše vodilo pa je kakovostna izvedba krovskih ,kleparskih del in zadovoljstvo naših strank. Imamo bogate izkušnje in pri delu na višinah (Višinsko krovstvo in kleparstvo ) se prilagajamo željam naših strank. Smo zastopniki za priznane znamke strešnih kritin kot so
Tondach , Gerard , Esal ANHOVO , Creaton , Bramac , MetroBond , Trimo , Termotop in Roser.
Imamo certifikate , koncesijo za odstranjevanje in odvoz ( snemanje ) azbestne kritine. Po želji pa vam pomagamo urediti Eko kredit za odstranitev azbestne kritine ter toplotno izolacijo vaše strehe.
1854
6   Link   Novera d.o.o.
Podjetje NOVERA d.o.o., se uvršča med manjša slovenska podjetja na področju projektiranja komunalnih instalacij, ki vključuje telekomunikacijska in elektroenergetska omrežja in njim pripadajoče svetovanje ter inženiring. NOVERA d.o.o. je bila ustanovljena leta 2001 z osnovno dejavnostjo avtomatizacije procesov, v prvi polovici leta 2005 pa je dejavnost razširila na današnjo t.j. projektiranje, kar je danes glavna panoga podjetja. Z jasno začrtano vizijo in poslanstvom podjetja si uspešno utrjujemo pot na trgu, naši zadovoljni naročniki in poslovni partnerji pa so dokaz in priznanje našemu delu.
1723